Meteen naar de inhoud

Ontwerp & advies

Ook voor ontwerp & advies kunt u bij ons terecht:
Reclamestudio Walda Design.
In onze creatiestudio krijgen uw wensen vorm! Berend Walda is een creatieveling die zijn vak verstaat. Of het nu gaat om een voorstel voor gevelreclame, autobelettering, raambelettering of het vertalen van uw logo of complete huisstijl naar een passend ontwerp. Wij zetten uw wensen en ideeën graag om in fraaie voorstellen en presentaties.

Logo Ontwerp

Wij werken graag met u samen om tot een mooi eindresultaat te komen. Alles gaat in overleg met u en volgens de laatste kleurstellingen, de mooiste lettertypes en de laatste trends. Voor een vaste prijs van €129,00 exclusief btw ontvangt u van ons 3 tot 4 ontwerpen voor uw logo. Vervolgens kunt u deze in een onbeperkt aantal rondes aanpassen, totdat ze helemaal naar uw zin zijn.. Zijn wij er niet in geslaagd met de eerste ontwerpen uw wensen te vertalen? Dan gaan we terug naar de tekentafel! Wij stoppen pas, als u 100%  tevreden bent!

Als het ontwerp van uw logo helemaal klaar is, ontvang u het logo in digitale- en vector-formaten (JPG, PNG, PDF en EPS) en word u volledig eigenaar van jouw eigen beeldmerk.

Logo + Huisstijlontwerp

Voor een vaste prijs van €229,00 exclusief btw ontvang u van ons 3 tot 4 unieke ontwerpen voor uw logo en een ontwerp voor de meest populaire huisstijldragers: briefpapier, een envelop en dubbelzijdige visitekaartjes. Het ontwerp van de huisstijl kunt u in een onbeperkt aantal rondes nog aanpassen tot het helemaal naar uw zin is.

Als u 100% tevreden bent met de ontwerpen, ontvangt u de huisstijl in drukklare vectorbestanden (PDF en EPS). Hiermee kunt u bij elke drukker terecht. Het logo ontvangt u ook in digitale- en vector-formaten (JPG, PNG, PDF en EPS) en uiteraard wordt u volledig eigenaar van alle ontwerpen.

Door jarenlange ervaring heeft Reclamestudio Walda Design bijna alle mogelijke reclame-uitingen voorbij zien komen. Er is eigenlijk geen vraag te gek bij ons. Daarnaast werken we graag samen met onze opdrachtgevers en leveranciers zodat we samen tot de juiste oplossing komen. Dat is voor ons de uitdaging! Ook voor advies over levensduur van producten, materiaalkeuzes, kleurgebruik en aanleverspecificaties hebben wij altijd het juiste antwoord paraat.

Visitekaartjes

Voor een vaste prijs van €99,00 exclusief btw ontwerpen wij voor u dubbelzijdige visitekaartjes. Dit kan met een bestaand logo of met een door Walda Design volledig nieuw ontworpen logo. Zijn wij er niet in geslaagd met de eerste ontwerpen uw wensen te vertalen? Dan gaan we terug naar de tekentafel! Wij stoppen pas, als u 100%  tevreden bent!

Als het ontwerp van uw visitekaartje helemaal klaar is, drukken wij hiervan 250 stuks voor u. .

 

Pagina's: 1 2