ontwerp

 

 

Ook voor ontwerp & advies kunt u bij ons terecht:
Reclamestudio Walda Design.
In onze creatiestudio krijgen uw wensen vorm! Berend Walda is een creatieveling die zijn vak verstaat. Of het nu gaat om een voorstel voor gevelreclame, autobelettering, raambelettering of het vertalen van uw logo of complete huisstijl naar een passend ontwerp. Wij zetten uw wensen en ideeën graag om in fraaie voorstellen en presentaties.

Hoe werkt het?

U komt met uw wens of vraag bij Reclamestudio Walda Design. Vervolgens doet Berend u een voorstel door middel van een presentatie. Dit kan via de mail of geprint op papier. Daarna overleggen we graag samen met u zodat we tot het gewenste resultaat kunnen komen. De voorstellen die hieruit komen, worden door ons vertaald naar het eindproduct. Dit kan bijvoorbeeld gevelreclame, lichtreclame of een autoreclame zijn.

Ontwerp

Wij werken graag met u samen om tot een mooi eindresultaat te komen. Alles gaat in overleg met u en volgens de laatste kleurstellingen, de mooiste lettertypes en de laatste trends. Doordat wij ons blijven verdiepen in de laatste trends zijn onze voorstellen vernieuwend en altijd up-to-date.

Advies

Door jarenlange ervaring heeft Reclamestudio Walda Design bijna alle mogelijke reclame-uitingen voorbij zien komen. Er is eigenlijk geen vraag te gek bij ons. Daarnaast werken we graag samen met onze opdrachtgevers en leveranciers zodat we samen tot de juiste oplossing komen. Dat is voor ons de uitdaging! Ook voor advies over levensduur van producten, materiaalkeuzes, kleurgebruik en aanleverspecificaties hebben wij altijd het juiste antwoord paraat.

Meer weten over ontwerp & advies?Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ontwerp & advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.