Meteen naar de inhoud

Grafdoeken

Een lege plek

Direct nadat iemand is begraven heeft zijn of haar graf een min of meer anonieme aanblik. Het plaatsen van een gedenkteken kost immers de nodige tijd. Door de nabestaande(n) moet in een moeilijke periode een (kostbare) keuze worden gemaakt waar vaak meerdere belanghebbenden bij zijn betrokken. Daarnaast speelt ook de levertijd van het grafmonument een rol evenals het tot rust laten komen van de grond om latere verzakkingen te voorkomen.

Tijdelijk Grafdoek

Juist in de maanden na de begrafenis wordt het graf veelvuldig bezocht. Om het in deze periode niet anoniem te laten zijn en het een eigen herkenbare plek te geven, is een grafdoek een praktische en stijlvolle oplossing. Het doek markeert op respectvolle wijze de rustplaats en geeft het een persoonlijk aanzicht. Bovendien geeft het rust om een zorgvuldige keuze te maken wat betreft de definitieve grafsteen. Het graf is immers goed herkenbaar en verzorgd

Bij Reclamestudio Walda Design kunt u een keuze maken uit diverse ontwerpen. Tevens kunt u geheel naar uw eigen wensen een grafdoek laten ontwerpen. Berend maakt in samenspraak met u een mooi ontwerp. Het plaatsen is eenvoudig dankzij de meegeleverde bevestigingspennen en kan door één persoon worden gedaan. Ook is er de mogelijkheid om een speciaal grafdoek frame te bestellen.

Materiaal doek:

Het pvc-doek heeft kleine gaatjes waardoor de regen de grond bereikt en niet op
het doek blijft liggen. De bedrukking is UV-bestendig en het weer tast
het doek niet aan.

 Prijzen en afmetingen

Wij kunnen in elke gewenste afmeting een grafdoek voor u maken.

Standaard maten zijn:

85 x 100  cm
85 x 150  cm
85 x 200  cm

PRIJZEN

Personaliseren  geheel naar eigen ontwerp: € 150,=  (incl. btw)

Heeft u speciale wensen en of vragen, Bel Berend op 06 233 055 76